Nieuwsbrief januari 2017

Beste inwoners van Hagestein,

Allereerst willen wij u een mooi, gezond en voorspoedig 2017 wensen!

Hoewel de feestdagen nog maar net achter ons liggen willen wij, als Oranjevereniging Hagestein, toch alvast vooruit blikken op het nieuwe jaar. 2017 wordt voor ons een bijzonder jaar; Koning Willem-Alexander hoopt dit jaar namelijk Abraham te zien!
Dit heuglijke feit willen wij uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren wij ter ere van de 50e verjaardag van onze Koning een mini-feestweek. Deze mini-feestweek wordt gehouden van 26 april t/m 29 april en zal plaatsvinden in en rondom het dorpshuis.

Het programma is (globaal) als volgt:

Woensdag 26 april: Gezellige foto-middag (met ‘nieuwe’ foto’s van oud-Hagestein). Deze middag wordt muzikaal omlijst door shantykoor ‘Windstilte’.

Donderdag 27 april: Traditionele Koningsdag, met voor elk wat wils. Sowieso staat dit jaar weer de spectaculaire drek-race op het programma.

Vrijdag 28 april: Thema-Bingo. In samenwerking met de stichting CEMKCH wordt er weer een bijzondere thema-bingo avond georganiseerd. Wat het thema is, mogen we nog niet verklappen. Maar dat het weer bijzonder gaat worden, kunnen we u al wel beloven!

Zaterdag 29 april: Spetterende feestavond! Met medewerking van een geweldige deejay en zanger Marcel de Rooij (o.a. bekend van de Toppers, café Bolle Jan en soundmixshow) zal er op deze toppers-achtige avond muziek te horen zijn van de laatste 50 jaar! Hagestein kan deze avond dus mee zingen, mee swingen én zelfs mee optreden op muziek van de 70's, 80's, 90's, 00's en nu! Of het nu Nederlandstalig, disco, soul, reggae, rock of pop is, alles zal deze avond aan bod komen. Dus reserveer deze datum in je agenda en kom naar deze spetterende, afwisselende, bijzondere, over de top ‘King meets Abraham’ feestavond!

De Oranjevereniging Hagestein hoopt u allen te mogen begroeten op een of meerdere dagen! Voor meer informatie: hou Facebook in de gaten of check onze site.

 

Vriendelijke groet,

André, Benji, Francina, Juliëtte, Koen, Mathilda en Thijs.

Oranjevereniging Hagestein