Nieuwsbrief Maart 2017

Beste inwoners van Hagestein,

 

Nog ruim 7 weken en dan begint onze mini-feestweek ter ere van de 50e verjaardag van onze Koning!

Zoals u al in een eerdere nieuwsbrief heeft kunnen lezen wordt deze mini-feestweek gehouden van 26 april t/m 29 april en zal plaatsvinden in en rondom het dorpshuis.

  

Het programma is (globaal) als volgt:

Woensdag 26 april:          

Gezellige foto-middag (met ‘nieuwe’ foto’s van oud-Hagestein). Deze middag wordt muzikaal omlijst door shantykoor ‘Windstilte’.

 

Donderdag 27 april:         

Traditionele Koningsdag, met dit jaar weer een spectaculaire drek-race en met als afsluiting van de dag het Hagestein kampioenschap biervat rollen.

 

Vrijdag 28 april:                 

Thema-Bingo. In samenwerking met de stichting CEMKCH wordt er een  Typisch Hollandse “VIP” bingo georganiseerd.

 

Meer informatie over deze bingo kunt u vanaf volgende week in uw brievenbus verwachten

 

Zaterdag 29 april:             

Spetterende, afwisselende, bijzondere, over de top ‘King meets Abraham’ feestavond! Met medewerking van een geweldige deejay en zanger Marcel

de Rooij (o.a. bekend van de Toppers en café Bolle Jan) zal er op deze toppers-achtige avond muziek te horen zijn van de laatste 50 jaar! Hagestein

kan deze avond dus mee zingen, mee swingen én zelfs mee optreden op muziek van de seventies, eighties, nineties, zero’s en nu!

 

De voorverkoop voor deze avond is op 22 maart van 19.00 tot 20.00 uur in het Dorpshuis. Daarnaast kunt u ook vooraf kaarten bestellen via onze site.

De prijs voor de kaarten bedraagt €10 voor leden en €12,50 voor niet-leden.

Speciale actie: Onder de kaarten die in de voorverkoop verkocht worden, verloten wij 2 ‘Toppers in Concert’ kaarten voor 27 mei a.s. in de Amsterdam

Arena! De verloting vindt plaats op de feestavond zelf. 

 

Ander nieuws:

 -         Het bestuur van de OVH wil u attenderen op het feit dat ook dit jaar de Rabobank weer een clubkascampagne organiseert. Dit houdt in dat leden van de Rabobank een stem op de clubs of verenigingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Want hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt. Draagt u de OVH ook een warm hart toe? Breng dan een stem op ons uit! Stemmen kan vanaf 28 maart t/m 11 april.

 -         Op woensdag 22 maart staat de jaarlijkse algemene ledenvergadering op het programma. Alle leden van de OVH zijn vanaf 20.00 uur welkom in Dorpshuis de Biezen. De agenda voor de algemene ledenvergadering staat vanaf deze week op de site en verschijnt 1 week voor de vergadering in het Kontakt.

  

De Oranjeverenging Hagestein hoopt u allen te mogen begroeten op een of meerdere activiteiten! Voor meer informatie: hou Facebook in de gaten of check onze site.

 

Vriendelijke groet,

André, Benji, Francina, Juliëtte, Koen, Mathilda, Thijs